FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elvis Presley ponovno prvi na top ljestvicama

LONDON, 17. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Elvis Presley još jejednom u nedjelju ostvario značajan posthumni uspjeh - reizdanje svoghita One Night" iz 1959. godine koji je postao njegova tisućita pjesmakoji se našla na vrhu top-ljestvica u Velikoj Britaniji.
LONDON, 17. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Elvis Presley još je jednom u nedjelju ostvario značajan posthumni uspjeh - reizdanje svog hita One Night" iz 1959. godine koji je postao njegova tisućita pjesma koji se našla na vrhu top-ljestvica u Velikoj Britaniji.

Ograničeno izdanje CD singla ovog hita brzo je rasprodano u Velikoj Britaniji, čak i prije nego je dosegnulo prvo mjesto na top ljestvicama.

Ova pjesma u kojoj se osjeti utjecaj bluesa i u kojoj glas 'Kinga' prate akordi električne gitare postao je tisućiti broj jedan na "britanskim top ljestvicama, nakon reizdanja hita "Jailhouse Rock" koji je bio Elvisov 999. broj jedan i njegov 19. 'broj jedan' u Velikoj Britaniji.

Reizdanje "One Night" je 20. 'broj jedan' Elvisa Preselya u Velikoj Britaniji, što je rezultat s kojim se ne može podičiti ni jedan drugi solo izvođač, a taj je uspjeh ostvarilo 27 godina nakon smrti 'kralja rock and rolla'.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙