FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australian Open: Karanušić prošao kvalifikacije

MELBOURNE, 15. siječnja 2005. (Hina) - Roko Karanušić postao je osmihrvatski predstavnik u glavnom ždrijebu prvog teniskog "Grand Slama"sezone Australian Opena koji počinje u ponedjeljak u Melbourneu.
MELBOURNE, 15. siječnja 2005. (Hina) - Roko Karanušić postao je osmi hrvatski predstavnik u glavnom ždrijebu prvog teniskog "Grand Slama" sezone Australian Opena koji počinje u ponedjeljak u Melbourneu.

Karanušić je pravo nastupa u 1. kolu izborio kroz kvalifikacije, u posljednjem 3. kolu svladao je Amerikanca Paula Goldsteina sa 6-4, 4-6, 6-2, te će u 1. kolu za protivnika imati 26. nositelja, Rusa Nikolaja Davidenka.

Osim Karanušića, hrvatski tenis će u Melbourneu zastupati i Ivan Ljubičić, Mario Ančić, Ivo Karlović u konkurenciji tenisača, te Karolina Šprem, Jelena Kostanić, Sanda Mamić i Silvija Talaja kod tenisačica.

Ivan Ljubičić postavljen je za 22. nositelja, te će u 1. kolu igrati protiv Peruanca Luisa Horne.

Mario Ančić u turnir ulazi kao 28. nositelj i u 1. kolu će igrati protiv Španjolca Oscara Hernandeza. Ivo Karlović će u 1. kolu odmjeriti snage s Čehom Bohdanom Ulihrachom. Ukoliko se i Ančić i Karlović probiju do 3. kola tamo će igrati međusobno.

U konkurenciji tenisačica najbolje rangirana hrvatska tenisačica Karolina Šprem postavljena je za 13. nositeljicu i u 1. kolu će igrati protiv Australke Monique Adamczak.

Sanda Mamić je u 1. kolu za suparnicu dobila 18. nositeljicu Ruskinju Jelenu Lihovcevu. Zanimljivo, ukoliko se i Šprem i Mamić probiju do 3. kola, tamo će igrati međusobno.

Jelena Kostanić postavljena je za 31. nositeljicu i u 1. će kolu igrati protiv domaće igračice Casey Dellacqua.

Silvija Talaja je za suparnicu u 1. kolu dobila Čehinju Denisu Chladkovu

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙