FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Oslabljeni Kingsi prejaki za Utah

SACRAMENTO, 14. siječnja (Hina) - Košarkaši Utah Jazza nisu uspjeliupisati i treću uazstopnu pobjedu protiv jedne od vodećih momčadi NBAlige. Na gostovanju u Sacramento bolji od njih bili su domaći Kingsisa 107-93.
SACRAMENTO, 14. siječnja (Hina) - Košarkaši Utah Jazza nisu uspjeli upisati i treću uazstopnu pobjedu protiv jedne od vodećih momčadi NBA lige. Na gostovanju u Sacramento bolji od njih bili su domaći Kingsi sa 107-93.

Iako su bili bez Mikea Bibbyja i novopridošlog Cuttina Mobleya, koji još nije bio spreman za nastup za svoju novu momčad, Kingsi su zahvaljujući raspoloženima Predragu Stojakoviću i Chrisu Webberu stigli do sigurne pobjede. Stojaković je ubacio 27 koševa, a Webber 23 uz 15 skokova za domaće, dok su Jazzere predvodili Matt Harpring sa 16 i Carlos Boozer sa 15 poena, dok je Gordan Giriček za 18 minuta provedenih na parketu ubacio 9 pogodaka (šut iz igre 3-7, trica 1-2, slobodna bacanja 2-2) uz 1 skok, 4 asistencije, 2 osvojene i 4 izgubljene lopte.

Los Angeles Lakersi svladali su sa 98-94 Cleveland Cavalierse, ali možda na duže vrijeme ostali i bez Kobea Bryanta. Bryant je istegnuo gležanj lijeve noge već sredinom prve četvrtine, te bi mogao izbivati s terena nekoliko tjedana. U Bryantovu izbivanju Lakerse su predvodili Lamar Odom (24) i Caron Butler (21, 11 skokova), dok su LeBron James (28, 13 skokova) i Jeff McInnis bili najbolji kod Cavsa.

Houston Rocketsi nadvisili su New Jersey Netse sa 94-85 nakon produžetka. Junak pobjede bio je Bob Sura s učinkom karijere od 35 koševa. Tracy McGrady je za pobjednike dodao 18, dok su u sastavu Netsa najbolji bili Vince Carter (17) i Jason Kidd (16, 10 skokova, 9 asistencija). Zoran Planinić i dalje je na listi ozlijeđenih u sastavu New Jerseya.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙