FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 14. siječnja

ZAGREB, 14. siječnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak,14. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 14. siječnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 14. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Devedesetominutna emisija na Prvom programu HTV-a u kojoj će se sučeliti predsjednički kandidati Stjepan Mesić i Jadranka Kosor. Novinari sučeljavanje mogu pratiti iz predvorja studija 7 (Prisavlje 3 u 20,05 sati).

ZAGREB - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić u pratnji unuka i njegovih prijatelja pratit će predstavu Mala sirena u Zagrebačkom kazalištu lutaka (Baruna Trenka 3 u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za tisak u izbornom stožeru predsjedničke kandidatkinje Jadranke Kosor (Trg žrtava fašizma 4 u 13 sati).

ZAGREB - Održat će se 14. sjednica HZZO-a, nakon koje će biti priređena konferencija za tisak (prostorije Zavoda, Margaretska 3, 13 sati).

RIJEKA - Primopredaja vojarne Trsat Gradu Rijeci, na čijem će se mjestu sagraditi sveučilišni kampus i novi kliničko-bolnički centar (Vojarna Trsat u 12 sati).

ZAGREB - "Hrvatska i Europa zajedno u molitvi za stradale u Južnoj Aziji" održat će se u organizaciji Hrvatskog Caritasa u Zagrebačkoj katedrali. Pomoćni biskup Josip Mrzljak pozvao je da se u spomen žrtvama oglase sva crkvena zvona u Hrvatskoj. Putem svojih Caritasa, molitvi će se priključiti vjernici drugih europskih zemalja (Katedrala; Kaptol u 12 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prije podne - Uroš Andrić

poslije podne - Sandro Lendler

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙