FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA PETAK, 14. SIJEČNJA

ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 14. siječnja.
ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 14. siječnja.

ZAGREB - Devedesetominutna emisija na Prvom programu HTV-a u kojoj će se sučeliti predsjednički kandidati Stjepan Mesić i Jadranka Kosor. Novinari sučeljavanje mogu pratiti iz predvorja studija 7 (Prisavlje 3 u 20,05 sati).

ZAGREB - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić u pratnji unuka i njegovih prijatelja pratit će predstavu Mala sirena u Zagrebačkom kazalištu lutaka (Baruna Trenka 3 u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za tisak u izbornom stožeru predsjedničke kandidatkinje Jadranke Kosor (Trg žrtava fašizma 4 u 13 sati).

KARLOVAC - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković u službenom je posjetu Karlovačkoj županiji. Sastanak s vodstvom Županije će početi u 14 sati u Uredu župana, a nakon završetka sastanka sudionici će dati izjave medijima (Vranycanijeva 2 u 15.30 sati).

ZAGREB - Održat će se 14. sjednica HZZO-a, nakon koje će biti priređena konferencija za tisak (prostorije Zavoda, Margaretska 3, 13 sati).

RIJEKA - Primopredaja vojarne Trsat Gradu Rijeci, na čijem će se mjestu sagraditi sveučilišni kampus i novi kliničko-bolnički centar (Vojarna Trsat u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSS-a o Rješenju ministra unutarnjih poslova o određivanju ispitnih centara za provedbu vozačkih ispita, NN 179/44 (Zvonimirova 17/III u 12 sati).

ZAGREB - Sabor udruge Prvi hrvatski redarstvenik održat će se u Policijskoj akademiji. Najavljena je nazočnost potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor (Avenija Gojka Šuška 1 u 11 sati).

ZAGREB - "Hrvatska i Europa zajedno u molitvi za stradale u Južnoj Aziji" održat će se u organizaciji Hrvatskog Caritasa u Zagrebačkoj katedrali. Pomoćni biskup Josip Mrzljak pozvao je da se u spomen žrtvama oglase sva crkvena zvona u Hrvatskoj. Putem svojih Caritasa, molitvi će se priključiti vjernici drugih europskih zemalja (Katedrala; Kaptol u 12 sati).

ZAGREB - Komemoracija u povodu smrti istaknutog umjetnika Julija Knifera (1924-2004) na kojoj će govoriti Snježana Pintarić, Zvonko Maković, Mladen Lučić, Goran Petercol i Goran Trbuljak (Muzej Mimara, Rooseveltov trg 5 u 11 sati).

RIJEKA - Premijera glazbene drame "Maria Callas Master Class" ("Majstorska klasa Marije Callas") Terrencea McNallyja, druga ovosezonska premijera Talijanske drame Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca. Redatelj i dramaturg predstave je Lary Zappia, a naslovnu ulogu tumačit će prvakinja Talijanske drame Elvia Nacinovich (Uljarska 1 19.30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će se priopćiti odluka o dodjeli sredstava Zaklade HAZU za 2004. godinu. Iznos od milijun kuna podijelit će se kao pomoć za financiranje 56 projekata (HAZU, Zrinjski trg 11 u 11 sati).

ZAGREB - Uručenje nagrade najboljim studentima bibliotekarstva, koju dodjeljuje Zaklada dr. Ljerka Markić-Čučković (Vijećnica Filozofskog fakulteta, I. Lučića 5 u 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙