FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Reli Dakar - Martinčević i Frčko na 72. mjestu

KAYES/ZAGREB, 13. siječnja (Hina) - Hrvatska posada T-Com Cro DakarTeama, Zvonimir Martinčević - Marin Frčko uspješno je okončala i 13.etapu jednog od najprestižnijih automobilističkih natjecanja nasvijetu - Relija Dakar.
KAYES/ZAGREB, 13. siječnja (Hina) - Hrvatska posada T-Com Cro Dakar Teama, Zvonimir Martinčević - Marin Frčko uspješno je okončala i 13. etapu jednog od najprestižnijih automobilističkih natjecanja na svijetu - Relija Dakar.

Martinčević i Frčko su 668 kilometara dugu dionicu od Bamaka u Maliju do Kayesa u Senegalu, od čega je 370 kilometara brzinskog ispita, prošli za šest sati, 42 minute i 31 sekundu. Hrvatska posada je ciljem prošla sa više od tri sata zaostatka (3:12.24) za pobjednikom današnje etape, Francuzom Stephane Peterhanselom (Mitsubishi). Drugo mjesto je osvojio Francuz Luc Alphand sa 4:17 minuta zaostatka, dok je Južnoafrikanac Giniel De Villiers ciljem prošao sa skoro osam minuta zaostatka.

U ukupnom poretku Peterhansel vodi sa 27:33 minute prednosti pred Alphandom, dok je na trećem mjestu Njemica Kleinschmidt (+1:30:55). Martinčević i Frčko nalaze se na 71. mjestu sa 5 sati i 8 minuta zaostatka.

U petak je na rasporedu 14. etapa od Kayesa do Tambacounda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙