FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pan-trgopromet uvršten u JDD kotaciju Varaždinske burze

ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - U Kotaciju javnih dioničkihdruštava (JDD) Varaždinske burze danas su uvrštene dionice tvrtkePan-trgopromet d.d. iza Đakova, kojima će se od petka, 14. siječnja,trgovati pod burzovnom oznakom PAN-R-A, izvijestili su sa Varaždinskeburze.
ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - U Kotaciju javnih dioničkih društava (JDD) Varaždinske burze danas su uvrštene dionice tvrtke Pan-trgopromet d.d. iza Đakova, kojima će se od petka, 14. siječnja, trgovati pod burzovnom oznakom PAN-R-A, izvijestili su sa Varaždinske burze.

Dionicama Pan-trgoprometa do sada je trgovano samo u sklopu javne dražbe, pri čemu je 2003. godine vlasnika promijenilo 3,65 posto temeljnog kapitala tog društva.

Temeljni kapital tog društva iznosi 53,22 milijuna kuna, a podijeljen je na 532.207 redovnih dionica pojedinačne nominale vrijednosti od 100 kuna.

Prema podacima s kraja prošle godine, vlasnik više od 80 posto temeljnog kapitala Pan-trgoprometa je tvrtka Pan papirna industrija d.o.o.

Pan-trgopromet bavi se trgovačkom djelatnošću, i to na području Đakova, Brodsko-posavske županije, te u Zagrebu.

U svrhu osiguranja egzistencije i razvoja i unapređenja trgovina sve trgovine su iznajmljene Pan papirnoj industriji gdje su od srpnja 2003. prijavljeni i svi zaposleni Pan-trgoprometa, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙