FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 11. siječnja

ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 11. siječnja.
ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 11. siječnja.

ILOK/OSIJEK - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor posjetit će Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju. Nakon konferencije za novinare u Iloku (hotel Dvorac u 14 sati), J. Kosor družit će se s građanima. Zatim će održati predizborni skup u Osijeku (18 sati), na kojem će bit nazočni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader i drugi visoki dužnosnici stranke. Također, J. Kosor će posjetiti i Beli Manastir.

KARLOVAC/DUGA RESA - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić posjetit će Karlovac gdje će se susresti s obrtnicima (Obrtnički centar u 12,30 sati) i mladima uz kavu i čaj (Papas bar u 13,55 sati). Zatim će posjetiti i Dugu Resu, gdje će razgovarati s gospodarstvenicima (Gradska vijećnica u 16,30 sati). Tijekom dana Mesić će posjetiti i Ogulin.

VELA LUKA - Primopredaja policijskog ophodnog broda "Sveti Rok" koji je za potrebe MUP-a gradilo i opremilo Brodogradilište Montmontaža - Greben iz Vele Luke. Preuzimanje broda, kojem će bit nazočan i ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić, početak je obnove policijske flote (Brodogradilište, 11,30 sati).

ZAGREB - Predstavljanje rezultata istraživanja "Praćenje siromaštva u Hrvatskoj", tijekom kojeg će biti predstavljeni objektivni rezultati istraživanja i daljnje perspektive u rješavanju problema siromaštva u Hrvatskoj (Prostorije Hrvatske biskupske konferencije, Kaptol 22 u 11 sati).

ZAGREB - Svečana komemoracija HDLU-a, Moderne galerije i Umjetničkog paviljona u povodu smrti istaknutog hrvatskog slikara Ede Murtića. Sudjeluju Vatroslav Kuliš, Milan Bešlić, Tonko Maroević, Petar Selem, Radovan Vuković i Igor Zidić (Moderna galerija Zagreb, ulaz sa Strossmayerova trga 12, 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Sreebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal-Lazarić

navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙