FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 10. siječnja

ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 10. siječnja.
ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 10. siječnja.

ZAGREB - Predsjednički kandidat osam stranaka Stipe Mesić će u okviru izborne kampanje posjetiti Jastrebarsko gdje će ga ispred Gradskog poglavarstva dočekati predstavnici lokalnih vlasti, a potom će razgovarati i s građanima na sajmištu (9 sati).

ZAGREB - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor sudjelovat će na konferenciji za novinare Republičke koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata na kojoj će se Koordinacija očitovati o predsjedničkim izborima, a bit će riječi i o Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Galovićeva 12, 12 sati).

ZAGREB - Izravno sučeljavanje predsjedničkih kandidata Stjepana Mesića i Jadranke Kosor u kampanji 2. kruga predsjedničkih izbora organizira Media Servis u MultiMedijalnom centru (Av. V. Holjevca 29, od 18 do 19 sati).

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća održat će se u Vladi RH, a izjave za novinare predviđene su nakon sastanka (Trg Sv. Marka 2, 12 sati).

ZAGREB - Konferenciju za novinare u povodu ostavke Srećka Ferenčaka na dužnost člana zagrebačkog Gradskog poglavarstva održat će predsjednica Hrvatske narodne stranke (HNS) Vesna Pusić (Središnji ured HNS-a, Ul. kneza Mislava 8, 11 sati).

ZAGREB - Hrvatska stranka prava (HSP) održat će konferenciju za novinare na kojoj će se čelnici stranke osvrnuti na aktualnu političku situaciju i iznijeti prijedlog rezolucije o temeljnim načelima uključivanja Hrvatske u članstvo Europske unije, (HSP, Primorska 5, 10,30 sati).

RIJEKA - Primorsko- goranski savez (PGS) održat će konferenciju za novinare na kojoj će o nacionalnim manjinama u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji govoriti predsjednik PGS-a i saborski zastupnik Nikola Ivaniš i predstavnici nacionalnih manjina (Ciottina 19, 13 sati).

ZAGREB - Knjiga dr. Johna Colemana "Hijerarhija zavjernenika: Komitet 300" bit će predstavljena u Novinarskom domu (Perkovčeva 2, 12 sati).

RIJEKA - U Rijeci će biti otvorena izložba knjiga i grafika Maxa Ernsta, a ta će izložba u organizaciji IFA instituta iz Stuttgarta biti prikazana u nekoliko hrvatskih gradova posredstvom Goethe Instituta iz Zagreba (Galerija Kortil, 19 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙