FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slalom Santa Caterina: Koznick vodeća, Nika sedma, Ana 18.

SANTA CATERINA, 9. siječnja (Hina) - Amerikanka Kristina Koznick vodećaje skijašica nakon prve vožnje slaloma za Svjetski kup u talijanskojSanta Caterini.
SANTA CATERINA, 9. siječnja (Hina) - Amerikanka Kristina Koznick vodeća je skijašica nakon prve vožnje slaloma za Svjetski kup u talijanskoj Santa Caterini.

Koznick je u prvoj vožnji ostvarila vrijeme od 45.08 sekundi. Drugo mjesto drži Njemica Monika Bergmann-Schmuderer sa 18 stotink zaostatka, dok je treća Austrijanka Marlies Schild sa 31 stotinkom slabijim vremenom.

Najboljeplasirana hrvatska skijašica je Nika Fleiss na sedmoj poziciji sa 89 stotinki zaostatka za Koznick, a u drugoj vožnji nastupit će i Ana Jelušić koja je bila 18. sa 1.46 sekundi iza Amerikanke. Matea Ferk prvu je vožnju okončala na 61. mjestu sa 4.94 sekunde zaostatka, te neće nastupiti u drugoj vožnji.

Janica Kostelić, drugoplasirana u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa, nije uspjela završiti prvu vožnju. Janica je pogriješila neposredno nakon prolaznog vremena, "zajahala" jedna vrata i ostala bez plasmana.

Vodeća u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa, Finkinja Tanja Poutiainen je šesta sa 46 stotinki iza Koznick, dok Šveđanka Anja Paerson, treća u Svjetskom kupu nakon prve vožnje drži 25. poziciju sa 1.81 sekundom zaostatka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙