ZAGREB, 9. rujna (Hina) - Okrugli stol na temu "Hrvatski izvorni prehrambeni proizvodi u turizmu i promidžbi Hrvatske" održat će se u petak 18. rujna na Zagrebačkom velesajmu u sklopu 74. jesenskog međunarodnog zagrebačkog
velesajma.
ZAGREB, 9. rujna (Hina) - Okrugli stol na temu "Hrvatski izvorni
prehrambeni proizvodi u turizmu i promidžbi Hrvatske" održat će se
u petak 18. rujna na Zagrebačkom velesajmu u sklopu 74. jesenskog
međunarodnog zagrebačkog velesajma. #L#
Njegov je cilj kvalitetnije osmišljavanje prepoznatljive ponude
hrvatskih prehrambenih proizvoda prema tuzemnom i inozemnom
tržištu te prema turističkoj potražnji, jer je gastronomska ponuda
važan čimbenik turističke ponude, ali i dio hrvatskog identiteta.
Prehrana i turizam, autohtoni mediteranski proizvodi u razboritoj
prehrani, svijest o značenju izvornih hrvatskih proizvoda,
autohtona hrvatska vina i ostala alkoholna pića, neke su od tema
okruglog stola.
Okrugli stol organizirali su Hrvatski farmer d.d. i Zagrebački
velesajam pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i
Minsitarstva poljoprivrede i šumarstva.
(Hina) splj vel
091352 MET sep 98