FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GS: OKRUGLI STOL "HRVATSKI IZVORNI PREHRAMBENI PROIZVODI U TURIZMU"

ZAGREB, 9. rujna (Hina) - Okrugli stol na temu "Hrvatski izvorni prehrambeni proizvodi u turizmu i promidžbi Hrvatske" održat će se u petak 18. rujna na Zagrebačkom velesajmu u sklopu 74. jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma.
ZAGREB, 9. rujna (Hina) - Okrugli stol na temu "Hrvatski izvorni prehrambeni proizvodi u turizmu i promidžbi Hrvatske" održat će se u petak 18. rujna na Zagrebačkom velesajmu u sklopu 74. jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma. #L# Njegov je cilj kvalitetnije osmišljavanje prepoznatljive ponude hrvatskih prehrambenih proizvoda prema tuzemnom i inozemnom tržištu te prema turističkoj potražnji, jer je gastronomska ponuda važan čimbenik turističke ponude, ali i dio hrvatskog identiteta. Prehrana i turizam, autohtoni mediteranski proizvodi u razboritoj prehrani, svijest o značenju izvornih hrvatskih proizvoda, autohtona hrvatska vina i ostala alkoholna pića, neke su od tema okruglog stola. Okrugli stol organizirali su Hrvatski farmer d.d. i Zagrebački velesajam pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Minsitarstva poljoprivrede i šumarstva. (Hina) splj vel 091352 MET sep 98

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙