ZAGREB, 21. prosinca (Hina) - Članovima hrvatske gastronomske i turističke delegacije koji su sudjelovali na manifestaciji "Mjesec hrvatske kuhinje u Ujedinjenim narodima", održanoj od 29. listopada do 26. studenoga ove godine u
Ujedinjenim narodima (UN), ministar turizma Ivan Herak na današnjoj je konferenciji za novinare uručio priznanja za uspješan nastup.
ZAGREB, 21. prosinca (Hina) - Članovima hrvatske gastronomske i
turističke delegacije koji su sudjelovali na manifestaciji "Mjesec
hrvatske kuhinje u Ujedinjenim narodima", održanoj od 29.
listopada do 26. studenoga ove godine u Ujedinjenim narodima (UN),
ministar turizma Ivan Herak na današnjoj je konferenciji za
novinare uručio priznanja za uspješan nastup. #L#
Priznanja su uručena direktoru Hrvatskog udruženja hotelijera i
restoratera (HUH) Vladi Galičiću i članovima ekipe hrvatskih
gastronoma Miljenku Čavelišu, Viljamu Cveku, Antonu Čehiću, Marku
Periću, Marinku Jurešiću i Krunoslavu Veličanu. Za uspješno
rješenje vizualnog identiteta manifestacije priznanje je dobio
Boris Ljubičić, a za uspješno koordiniranje pripremom
manifestacije pomoćnica ministra turizma Saša Poljanec-Borić.
Priznanje je uručeno i načelniku u Ministarstvu turizma Davoru
Njiriću za uspješno osmišljenu promidžbenu koncepciju
manifestacije.
Prigodom dodjele priznanja ministar Herak je naglasio kako je
izniman uspjeh koji je postigla ta manifestacija pridonio
promoviranju hrvatske kuhinje i afirmiranju gastronomije kao
nezaobilaznog dijela nacionalne baštine, temelja ugostiteljstva i
turističke ponude.
(Hina) splj ds