DUBROVNIK, 22. travnja (Hina) - Turističke mogućnosti Dubrovnika
i dubrovačke rivijere s naglaskom na gastronomsku ponudu
opširnijim su tekstom predstavljene brojnim čitateljima
mjesečnika "Culinaire ambiance" za veljaču godine 1991.
Mjesečnik "Culinaire ambiance" specijalizirani je magazin za
gastronomiju i vina, koji se tiska za područje Beneluxa. Izlazi
u nakladi od 120.000 primjeraka na francuskom i nizozemskom
jeziku.
Posebno je obrađena gastronomska ponuda poznatog izletišta i
restorana "Konavoski dvori", restorana "Domino" u Dubrovniku, te
hotela "Croatia" u Cavtatu.
(Hina) mc
220000 MET apr 91
Obuljen Koržinek: Šparemblek u vrhu svjetskih baletnih i plesnih umjetnika
ŽDO: 44-godišnjak suprugu prisiljavao na prostituciju, tukao, vrijeđao i silovao
ATP Dubai: Mektić i Venus propustili meč-loptu za četvrtfinale
ŽDO Rijeka: 69-godišnjak optužen za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta
Većina Mirexa u minusu
WTA Merida: Vekić dobila mjesto u drugom kolu, protiv Joint za četvrtfinale
Bocvana osigurala veći dio kolača od prodaje dijamanata
Najava - gospodarstvo - za srijedu, 26. veljače
Gospodarstvo - ukratko do 17,30 sati
Butković sa crnogorskim ministrom Radulovićem o suradnji u pomorstvu