PARIS, 4. ožujka (AFP/Hina) - Gotovo trećina Francuza, tj. 29 posto,
jedu duboko smrznuta jela, prema anketi koja je objavljena u
specijaliziranom časopisu Points de Vente, a anketirano je 1.001 osoba.
Najvjerniji potrošači takvih proizvoda su slobodne profesije i
visokoobrazovani kadrovi (41 posto), a najmanje ih konzumiraju zanatlije,
trgovci, umirovljenici i nezaposleni (21 posto).
Prvi kriterij izbora takve hrane (52 posto) su podaci na pakiranju koji
navode kalorične vrijednosti proizvoda, zatim što se takvi proizvodi
nalaze na posebnim mjestima u trgovinama (48 posto), a potpis nekog
velikog kuhara dolazi tek na treće mjesto.
(Hina) do
040845 MET mar 92
Talijanska premijerka Meloni prisustvovat će Trumpovoj inauguraciji
Najava događaja - svijet - za subotu, 18. siječnja
Najava događaja - fotografije - za subotu, 18. siječnja
Najava događaja - kultura - za subotu, 18. siječnja
Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 18. siječnja
Najava događaja - sport - za subotu, 18. siječnja
Euroliga: Baskonia svladala Panathinaikos, pet koševa Šamanića
Ligue 1: Preokret i pobjeda Lillea protiv Nice
Premijera predstave "Pir malograđana" Gradskog kazališta "Zorin dom"
Reakcije stranaka na videosnimku ministra Dabre, traže ostavku