KOPRIVNICA, 28. siječnja (Hina) - U rekreacijskom centru u Koprivnici
danas je predstavljena knjiga i kazeta "Hrvatska jela na suvremeni način",
u kojoj su sabrana sva izvorna hrvatska jela. Na predstavljanju knjige
pripremljena su i poslužena jela uz suradnju Podravkina zagrebačkog Centra
za istraživanje i unapređenje prehrane i hotela Intercontinental.
Degustacijski skup otovrio je izvršni direktor Podravke mr. Zvonimir
Majdančić, a njegov pomoćnik mr. Zvonimir Pavlek je rekao da nas ta knjiga
približava kulturi jela drugih naroda. Igor Mandić je istaknuo da je to
jedna od najzahtjevnijih ideja, jer je teško tradicionalnu kuhinju odjenuti
u suvremeno ruho. Izdavač knjige su Podravka i Geretsried iz Njemačke.
(Hina) mć
282127 MET jan 93
Iranski vođa Khamenei ponovno odbacio pregovore sa Zapadom
Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 9. ožujka
Najava događaja - svijet - za nedjelju, 9. veljače
Najava događaja - fotografije - za nedjelju, 9. ožujka
Najava događaja - sport - za nedjelju, 9. ožujka
Najava događaja - kultura - za nedjelju, 9. ožujka
Razlike bi trebale biti izvor snage, a ne problema - kralj Charles
ATP i WTA Indian Wells: Rezultati
WTA Indian Wells: Vekić u dva seta bolja od Avanesjan
Ligue 1: Lens u 94. minuti do pobjede kod Marseillea