KOPRIVNICA, 28. siječnja (Hina) - U rekreacijskom centru u Koprivnici
danas je predstavljena knjiga i kazeta "Hrvatska jela na suvremeni način",
u kojoj su sabrana sva izvorna hrvatska jela. Na predstavljanju knjige
pripremljena su i poslužena jela uz suradnju Podravkina zagrebačkog Centra
za istraživanje i unapređenje prehrane i hotela Intercontinental.
Degustacijski skup otovrio je izvršni direktor Podravke mr. Zvonimir
Majdančić, a njegov pomoćnik mr. Zvonimir Pavlek je rekao da nas ta knjiga
približava kulturi jela drugih naroda. Igor Mandić je istaknuo da je to
jedna od najzahtjevnijih ideja, jer je teško tradicionalnu kuhinju odjenuti
u suvremeno ruho. Izdavač knjige su Podravka i Geretsried iz Njemačke.
(Hina) mć
282127 MET jan 93
Trump najavio prekid financiranja Južne Afrike
Najava - gospodarstvo - za ponedjeljak, 3. veljače
Najava događaja - svijet - za ponedjeljak, 3. veljače
Najava događaja - kultura - za ponedjeljak, 3. veljače
Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 3. veljače
Najava događaja - sport - za ponedjeljak, 3. veljače
Najava događaja - fotografije - za ponedjeljak, 3. veljače
Budimir nakon dva zabijena gola: "Ovo je bila posebna večer"
La Liga: Remi 2-2 Betisa i Athletica
Meksiko obećao odgovoriti na Trumpove carine