FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Končar – Elektroindustrija d.d. - Ishođeno jedno od odgovarajućih odobrenja koncentracije sukladno primjenjivom zakonodavstvu

Zagreb (Hina OTS) - Končar –  Elektroindustrija d.d.  za proizvodnju i usluge iz  Zagreba, MB 3282635  (dalje Društvo)  temeljem članka 496. Zakona o tržištu kapitala dana  izdaje slijedeće 

Sukladno Članku 133. Pravila Zagrebačke burze, KONČAR d.d. objavljuje da je  Komisija za zaštitu konkurencije Republike Srbije dostavila je rješenje koje je KONČAR d.d. zaprimio dana 6. rujna 2024. i kojim je potvrdila kako se prijava namjere provedbe koncentracije poduzetnika podnesena od strane KONČAR – Elektroindustrije d.d. za proizvodnju i usluge sa sjedištem u Zagrebu, Fallerovo šetalište 22  i Siemens Energy Holding B.V.  sa sjedištem u Nizozemskoj, Stadhouderslaan 900, 2382 BL Zoeterwoude, u cilju stjecanja zajedničke kontrole u odnosu na društvo KONČAR – Transformatorski kotlovi d.o.o. za proizvodnju, sa sjedištem u Zagrebu, Ive Politea 64, Sesvete, sukladno članku 37. Zakona o zaštiti konkurencije Republike Srbije  (Službeni glasnik Republike Srbije br 51/09 i 95/13) smatra dopuštenom.

Ovime je ishođeno jedno od potrebnih odgovarajućih odobrenja koncentracije sukladno primjenjivom zakonodavstvu određenih tržišta na kojima su KONČAR i Siemens Energy Holding B.V. već prisutni.

Obavijest je objavljena na na webu  Društva www.koncar.hr  na stranici „ investitori“,  na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d.,  dostavljena su Službenom registru propisanih informacija i Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

 

NAPOMENA O IZVORU:

Končar – Elektroindustrija d.d..

Fallerovo šetalište 22, 10000 Zagreb

Telefon:  +385 01 3667 166

Fax.:+385 01 3667 196

e-mail: filipcic@koncar.hr

web: https://www.koncar.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙