FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: BOSQAR d.d. - Obavijest o ishođenju regulatornog odobrenja za stjecanje Panvita Grupe i o statusu povećanja temeljnog kapitala

Zagreb (Hina OTS) -BOSQAR d.d., Zagreb, Ulica grada Vukovara 23, MB: 05012228, OIB:62230095889, daje sljedeće priopćenje:

Nastavno na obavijest koju je BOSQAR d.d. ("Društvo") objavilo dana 7. svibnja 2024. godine, koja se odnosi na sklapanje ugovora o stjecanju udjela i ulaganje u Panvita Grupu, Slovenija ("Transakcija"), Društvo ovime objavljuje da je Javna agencija za zaštitu tržišnog natjecanja Republike Slovenije svo-jom Odlukom od dana 4. rujna 2024. godine, koje je Društvo zaprimilo dana 6. rujna 2024. godine, odobrila Transakciju. Transakcija je također prethodno odobrena od strane Komisije za zaštitu konku-rencije Republike Srbije, čime su ishođena sva potrebna regulatorna odobrenja za Transakciju. 

U tom kontekstu, Društvo planira započeti s aktivnostima povezanima s povećanjem temeljnog kapitala u skladu s Odlukom Glavne skupštine Društva od dana 17. lipnja 2024. godine ("Odluka o povećanju temeljnog kapitala"). Sredstva prikupljena kroz povećanje temeljnog kapitala planiraju se uložiti u financiranje Transakcije. Društvo predviđa da će postupak povećanja temeljnog kapitala biti proveden u četvrtom tromjesečju 2024. godine, podložno tržišnim uvjetima. Erste & Steiermärkische Bank d.d., UniCredit Bank GmbH, Podružnica Milano, i Zagrebačka banka d.d. djeluju kao zajednički globalni koordinatori u vezi s naprijed navedenim povećanjem temeljnog kapitala.

 

Dioničari Društva, potencijalni ulagatelji i javnost bit će pravodobno informirani o sljedećim koracima i uvjetima pod kojima će zainteresirani ulagatelji moći sudjelovati u postupku povećanja temeljnog kapitala u skladu s Odlukom o povećanju temeljnog kapitala i svim primjenjivim propisima.

Obavijest je objavljena na web stranicama Zagrebačke burze (www.zse.hr), HANFE (reports.hanfa.hr), te će biti dostupna i na web stranici društva BOSQAR d.d. (www.bosqar.com).

 

 

Napomena o izvoru:
BOSQAR d.d.
Ulica grada Vukovara 23, 10000 Zagreb
Tel:+ 385 1 6447-899

Fax: +385 1 6447-890
e-mail: ir@bosqar.com  
URL: www.bosqar.com

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙