FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Lošinjska plovidba-Holding d.d., - Odluke o isplati dividende

Mali Lošinj (Hina OTS) - Lošinjska plovidba-Holding d.d., Mali Lošinj, Lošinjskih brodograditelja 47, OIB: 84596290185, temeljem odredbe članka 476. Zakona o tržištu kapitala, dana 30. travnja 2024. godine daje slijedeće

Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala, obavještavamo javnost da je na sjednici Nadzornog odbora društva Lošinjska plovidba-Holding d.d., Mali Lošinj održanoj dana 30. travnja 2024. godine donesena odluka, kojom je usvojen prijedlog Uprave društva Izdavatelja, kojim se predlaže Glavnoj skupštini društva Izdavatelja donošenje odluke o isplati dividende dioničarima iz ostvarene dobiti u 2023. godini i to u visini od 0,60 EUR po dionici, razmjerno broju dionica u vlasništvu pojedinog dioničara.

Donesena odluka Nadzornog odbora uputit će se Glavnoj skupštini Izdavatelja na usvajanje, nakon čega će se pristupiti isplati dividende dioničarima putem Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d., Zagreb, na način i u rokovima, koji će biti objavljeni u odluci Glavne skupštine Izdavatelja.

Priopćenje o povlaštenoj informaciji dostavljeno je Zagrebačkoj burzi d.d., Službenom registru propisanih informacija pri Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga, radi objave na njihovim stranicama te je objavljeno i na internetskim stranicama Izdavatelja.

 

 

 

 

Lošinjska plovidba-Holding d.d.

Lošinjskih brodograditelja 47

51 550 Mali Lošinj

tel. 051/750-258

e-mail: david.muzic@losinjplov.hr

web: www.lp-holding.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙