FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Dalekovod d.d. - Upitnik Kodeks korporativnog upravljanja za 2023

Zagreb (OTS Hina) - Dalekovod d.d., Zagreb, Marijana Čavića 4, MB: 03275531, OIB: 47911242222, daje sljedeće priopćenje:

Sva pitanja sadržana u ovom upitniku odnose se na razdoblje od jedne kalendarske godine.

Kodeks korporativnog upravljanja namijenjen je društvima s dualističkim ustrojem obzirom da je takva struktura upravljanja najčešća kod društava čije su dionice uvrštene na Zagrebačku burzu. Ako izdavatelj ima monistički ustroj, upitnik o usklađenosti ispunjava u skladu s dodatkom B Kodeksa korporativnog upravljanja. Društva na pitanja iz Upitnika o usklađenosti odgovaraju sa DA, NE ili Djelomično odabirom odgovora iz padajućeg izbornika za svako pitanje. Za pitanja na koja je društvo odgovorilo sa DA ne popunjava se stupac Objašnjenje. Za pitanja na koja je društvo odgovorilo sa NE ili DJELOMIČNO u stupcu Objašnjenje trebalo bi objasniti zašto je to tako, odnosno:

- objasniti u kojem se dijelu ne pridržava odredbe Kodeksa i iz kojeg razloga, - opisati mjere koje je poduzelo umjesto pridržavanja odredbe Kodeksa kako bi ispunilo ciljeve utvrđene u odgovarajućem načelu Kodeksa - ako se društvo namjerava pridržavati odredbe Kodeksa u budućnosti, naznačiti kada će početi tako postupati. Uputa za generiranje xml sheme iz xls datoteke objavljena je na web stranici Hanfe pod Tehničke upute i obrasci u dijelu Transparentnost izdavatelja.

 

Izvornik je dostupan klikom na PDF
 

 

 

 

Napomena o izvoru:

 

Dalekovod d.d.

M. Čavića 4, 10000 Zagreb

TEL.1: +385.1.6171159

TEL.2: +385.1.6171187

FAX.: +385.1.6170450

URL: www.dalekovod.com

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙