FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Intercapital Asset Management d.o.o. – Informacija o izmjenama Prospekta Krovnog UCITS ETF fonda i sklapanju ugovora o obavljanju poslova održavatelja tržišta

Zagreb, (HinaOTS) – Intercapital Asset Management d.o.o. Zagreb, OIB: 59300096187, Masarykova 1 (dalje u tekstu: „Društvo“) kao izdavatelj financijskih instrumenata koji su uvršteni na uređeno tržište Zagrebačke burze d.d., Zagreb, Ivana Lućića 2/a (dalje u tekstu: Burza) daje obavijest;

-da su izvršene izmjene Prospekta Krovnog UCITS fonda budući da je osnovan novi pod-fond naziva InterCapital Euro Money Market UCITS ETF, burzovne oznake 7CASH (dalje u tekstu: „Fond“). Udjeli u Fondu utvršteni su na Burzu, te će dana 30.10.2023. godine započeti trgovanje udjelima u Fondu.

Nadalje, Društvo ovim putem daje obavijest da je kao održavatelja tržišta za udjele u Fondu odabralo društvo INTERKAPITAL vrijednosni papiri d.o.o., Zagreb, Masarykova 1, s kojim je sklopljen ugovor o obavljanju poslova održavatelja tržišta, a koji djeluje kao održavatelj tržišta i za ostale UCITS ETF pod-fondove pod upravljanjem Društva.

Prospekt Krovnog UCITS ETF fonda u okviru kojeg se nalazi novi Fond, kao i dokument s ključnim informacijama za ulagatelje (PRIIP KID), dostupni su na mrežnim stranicama Društva (www.icam.hr) kao i na mrežnim stranicama Burze (www.zse.hr).


 


Napomena o izvoru:
INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o.

Zagreb, Masarykova 1
Tel: +385 99 799 7745
E-mail: icamcompliance@intercapital.hr
Web: www.icam.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙