FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Imperial Riviera d.d. - Obavijest o odluci i rezultatima glasovanja na GS te o konstituiranju novog saziva NO

Rab (Hina OTS) - Imperial Riviera d.d., sa sjedištem u Rabu, Jurja Barakovića 2, OIB: 90896496260 (dalje: Društvo) sukladno odredbama Zakona o trgovačkim društvima, Zakona o tržištu kapitala te sukladno odredbama Pravila Zagrebačke burze d.d., obavještava da je;

- dana 24. listopada 2023. godine u poslovnom prostoru Podružnice za turizam Poreč, Pical 1, 52440 Poreč (Valamar Parentino hotel) održana Glavna skupština Društva na čijem je dnevnom redu bio izbor članova Nadzornog odbora.

Glavna skupština Društva donijela je jednoglasno odluku prema utvrđenom prijedlogu odluke sadržanom u tekstu poziva, odnosno objave, koji su objavljeni na internetskim stranicama na kojima se nalazi Sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci dana 12.09.2023. godine, pod poslovnim brojem R3-23/1965-1. Navedeni je prijedlog odluke propisno objavljen i na Zagrebačkoj burzi, dostavljen Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga u Službeni registar propisanih informacija, HINA-OTS servisu te objavljen na internetskim stranicama Društva www.imperial-riviera.hr. Protuprijedloga nije bilo.

Društvo objavljuje rezultate glasovanja temeljem čl. 286. st. 6. Zakona o trgovačkim društvima, kako slijedi, uz napomenu da suzdržanih glasova i glasova protiv prijedloga odluka nije bilo:

  • 2.201.531 dionica na temelju kojih su dani valjani glasovi;

  • dani glasovi predstavljaju udio od 96,58 % od temeljnog kapitala koji otpada na dionice na temelju kojih su dani valjani glasovi, odnosno udio od 96,58 % od temeljnog kapitala koji otpada na dionice na temelju kojih su dani valjani glasovi umanjenog za vlastite dionice;

  • 2.201.531 glasova dano ZA.

Nakon Glavne skupštine održana je i konstituirajuća sjednica novog saziva Nadzornog odbora na kojoj su članovi Nadzornog odbora  za predsjednika Nadzornog odbora ponovno izabrali g. Borisa Galića, a za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora ponovno su izabrali g. Željka Kukurina. Predstavnik radnika u Nadzornom odboru je g. Eugen Stanissa, o čemu je Društvo objavilo informaciju dana 04.10.2023. godine.
 

Mandat svim članovima Nadzornog odbora traje četiri godine, počev od dana 30.10.2023. godine, te će Nadzorni odbor nastaviti sa radom u novom mandatnom razdoblju u istom sastavu kakav je onaj kojemu mandat ističe dana 29.10.2023. godine.

 

NAPOMENA O IZVORU:

 

 

Imperial Riviera d.d.

Jurja Barakovića 2,

51280 Rab

Informacije dioničarima:

Petra Bošković,

tel.051-667-712,

fax: 051-724-728,

mail za dioničare:

info@imperial.hr,

petra.boskovic@imperial.hr

web izvješća:

www.imperial-riviera.hr

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙