FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Granolio d.d.- Najave sjednica Uprave i Nadzornog odbora

Zagreb (Hina OTS) - Sukladno Zakonu o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze, Granolio d.d., Zagreb, Ulica Pere Budmanija 5, OIB: 59064993527, MBS: 080111595, društvo upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Društvo) obaviještava javnost da će se;

- dana 18. rujna 2023. održati sjednica Uprave Društva na kojoj će se utvrditi prijedlozi Odluka nužnih za usklađivanje temeljnog kapitala Društva s odredbama Zakona o trgovačkim društvima i Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj i prijedlog odluke o sazivanju Glavne skupštine Društva radi donošenja predmetnih Odluka.

Također, Društvo objavljuje da će isti dan biti održana i sjednica Nadzornog odbora Društva na kojoj će se ispitati i utvrditi prijedlozi Odluka nužnih za usklađivanje temeljnog kapitala Društva s odredbama Zakona o trgovačkim društvima i Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj i suglasnost s prijedlogom Odluke o sazivanju Glavne skupštine Društva radi donošenja predmetnih Odluka.

Ova obavijest dostavljena je Službenom registru propisanih informacija Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga – HANFA, Zagrebačkoj burzi, Hrvatskoj izvještajnoj novinskoj agenciji – HinaOTS-u, a dostupna je i na internetskim stranicama Društva www.granolio.hr.

 

 

Napomena o izvoru:

GRANOLIO d.d.

Budmanijeva 5, 10000 Zagreb

Tel: +385 1 6320200

Fax: + 385 1 6320222

e-mail: granolio-pk@granolio.hr

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙