FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Imperial Riviera d.d. - Poziv na Glavnu skupštinu

Rab (Hina OTS) - Imperial Riviera d.d., sa sjedištem u Rabu, Jurja Barakovića 2, OIB: 90896496260 (u daljnjem tekstu: Društvo), temeljem odredbi Zakona o tržištu kapitala daje sljedeće priopćenje:

Društvo priopćuje medijima i javnosti da je dana 11. rujna 2023. godine objavilo Poziv za Glavnu skupštinu Društva koja će se održati dana 24. listopada 2023. godine s početkom u 09,30 sati u poslovnom prostoru Podružnice za turizam Poreč, Pical 1, 52440 Poreč (Valamar Parentino hotel).

Poziv dioničarima Društva u propisanom sadržaju s prijedlozima odluka i obrazloženjima nalazi se u privitku ove obavijesti, a taj će se poziv u cijelom propisanom sadržaju uputiti radi objave na internetskoj stranici na kojoj se nalazi sudski registar, te će biti objavljen na internetskim stranicama Društva http://www.imperial-riviera.hr/hr/investitori/skupstina/ (gdje će dioničari također moći preuzeti sve materijale za glavnu skupštinu), internetskim stranicama Zagrebačke burze www.zse.hr , i dostavljen Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga u Službeni registar propisanih informacija (https://www.hanfa.hr/podrucja-nadzora/trziste-kapitala/srpi/).

 

Izvornik je dostupan klikom na PDF

 

 

 

NAPOMENA O IZVORU:

 

 

Imperial Riviera d.d.

Jurja Barakovića 2,

51280 Rab

Informacije dioničarima:

Petra Bošković,

tel.051-667-712,

fax: 051-724-728,

mail za dioničare:

info@imperial.hr,

petra.boskovic@imperial.hr

web izvješća:

www.imperial-riviera.hr

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙