FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Obavijest o upisu Odluke o povlačenju vrijednosnih papira – dionica VIRO s uvrštenja na uređenom tržištu

Zagreb (Hina OTS) - Viro tvornica šećera d.d., Zagreb,  Ulica grada Vukovara 269 g, temeljem članka 410. Zakona o tržištu kapitala izdaje sljedeće priopćenje:

Obavijest o upisu Odluke o povlačenju vrijednosnih papira – dionica VIRO s uvrštenja na uređenom tržištu

Nastavno na ranije obavijesti vezane za Odluku o povlačenju vrijednosnih papira Društva s uvrštenja na uređenom tržištu, donesenu od strane glavne skupštine Društva 28. veljače 2023. godine (dalje: „Odluka“). Ovime obavještavamo dioničare Društva i javnost da je upis Odluke u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu izvršen 6. srpnja 2023. godine, temeljem rješenja Trgovačkog suda broj Tt-23/17519-4, objavljenog na Internetskim stranicama sudskog registra 07. srpnja 2023. godine. Sukladno članku 341. Zakona o tržištu kapitala, Odluka će stupiti na snagu u roku od 6 mjeseci od dana njezina upisa u sudski registar.

Društvo će od svih dioničara koji su glasovali protiv Odluke, na njihov zahtjev, otkupiti njihove dionice uz pravičnu naknadu, najkasnije u roku od tri mjeseca od dana upisa Odluke u sudski registar. Za potrebe provedbe otkupa dionica, Društvo je kao platnog agenta angažiralo Središnje klirinško depozitarno društvo d.d. Zagreb, putem kojeg će svi dioničari koji su glasali protiv Odluke ponaosob poštom dobiti obavijest s detaljnim uputama o postavljanju zahtjeva za otkup dionica.

Društvo će danas predati Zagrebačkoj burzi d.d. i zahtjev za povlačenje dionica s uvrštenja na uređenom tržištu te dostaviti rješenje Trgovačkog suda broj gornji, uz ostalu propisanu dokumentaciju.

Napomena o izvoru:

 

Viro Tvornica šećera d.d.

Ulica grada Vukovara 269, Zagreb

tel: +385 (0)1 23 69 777

e-mail: info@secerana.hr

web: www.secerana.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙