FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Intercapital Asset Management d.o.o. - Informacija o nebitnim promjenama Prospekta; dokumentu za ulagatelje (PRIIP KID); uvrštenju te sklapanju ugovora

Zagreb (Hina OTS) - Intercapital Asset Management d.o.o., Zagreb, Masarykova 1, OIB: 59300096187, daje sljedeću obavijest: 

Informacija o nebitnim promjenama Prospekta InterCapital Krovnog UCITS ETF-a te o dokumentu za ulagatelje (PRIIP KID), uvrštenju te sklapanju ugovora o obavljanju poslova održavatelja tržišta.

INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o. Zagreb, Masarykova 1 kao izdavatelj financijskih instrumenata koji su uvršteni na uređeno tržište, daje obavijest o nebitnim promjenama Prospekta InterCapital Krovnog UCITS ETF-a koje je u primjeni od početka uvrštenja – 31.05.2023. godine. Izmjene se odnose na osnivanje novog pod-fonda InterCapital BET-TR UCITS ETF, te uvođenje PRIIP KID-a kao dokumenta za ulagatelje u odnosu na novi pod-fond. Pozivamo ulagatelje da se upoznaju sa sadržajem Prospekta.

Nadalje, društvo daje obavijest da je sklopilo sa INTERKAPITAL vrijednosni papiri d.o.o. ugovor o obavljanju poslova održavatelja tržišta za UCITS ETF burzovne oznake 7BET.

Upravitelj UCITS ETF-a je INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o., a UCITS ETF-om se trguje na uređenom tržištu Zagrebačke burze. INTERKAPITAL vrijednosni papiri d.o.o. obavljati će poslove održavatelja tržišta za trgovinu UCITS ETF-om. Početak obavljanja poslova je dan koji odredi Zagrebačka burza.


 


Napomena o izvoru:


INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o.

Zagreb, Masarykova 1
Tel: +385 99 799 7745
E-mail: icamcompliance@intercapital.hr
Web: www.icam.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙