FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Arena Hospitality Group d.d. - Drugi Radisson hotel, kao rezultat proširenog strateškog partnerstva PPHE/Radisson Hotel Group

Pula (Hina OTS)  -  Arena Hospitality Group d.d. sa sjedištem u Puli, Smareglina ulica 3, OIB: 47625429199 (u daljnjem tekstu: Arena ili Grupa) sa zadovoljstvom objavljuje

 -da je putem svojeg ovisnog društva u Beogradu, Srbiji, potpisala ugovor o rebranding-u i repozicioniranju postojećeg hotela u Srbiji u Radisson RED.

Hotel koji je do sada poslovao pod brendom Arena 88 Rooms Hotel trenutno se obnavlja i repozicionira, a trebao bi biti otvoren kasnije ove godine kao hotel Radisson RED Beograd. Troškovi obnove i repozicioniranja procjenjeni su na 3 milijuna eura. Arena je osigurala ovu suradnju proširenjem strateškog partnerstva svojeg većinskog vlasnika, PPHE Hotel Grupe (za više detalja vidjeti pphe.com) s Radisson Hotel Grupom u svibnju 2022. godine, što je osiguralo Grupi pristup Radisson brendovima.

Pored upravljanja s Grand Hotel Brioni Pula, Radisson Collection Hotel, kao i s više objekata pod brandom Park Plaza, Grupa se sada odlučila hotel u Beogradu voditi pod brandom Radisson RED. Podržana Radissonovim brandovima, Grupa očekuje ostvariti koristi od snage i prepoznatljivosti Radisson RED branda, od Radissonove globalne distribucijske mreže kao i od Radissonovog programa vjernosti (Radisson Rewards). 

 

Napomena o izvoru:

 

Arena Hospitality Group d.d.

Smareglina ulica 3,

52100 Pula

Informacije za dioničare:

tel.: 052 / 223 811

fax:  052 / 211 759

www.arenahospitalitygroup.com

e-mail: dionice@arenaturist.hr

web: www.arenaturist.com 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙