FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Objavljen Javni natječaj za izbor predsjednika i četiri člana uprave Hrvatske poštanske banke d.d.  

Zagreb (Hina OTS) -  Hrvatska poštanska banka d.d., Zagreb, Jurišićeva 4, OIB: 87939104217, objavljuje sljedeće priopćenje:

Hrvatska poštanska banka, dioničko društvo („Banka“), obavještava dioničare i investicijsku javnost, da aktualnim članovima Uprave Banke u rujnu 2023. godine ističe mandat u Upravi Banke.  

Na temelju Uredbe o uvjetima za izbor i imenovanje članova nadzornih odbora i uprava pravnih osoba od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku i načinu njihovih izbora (NN br. 12/2019), a u vezi s člankom 31. Zakona o upravljanju državnom imovinom (NN br. 52/18), Ministarstvo financija, Katančićeva 5, Zagreb, objavilo je Javni natječaj za izbor predsjednika i četiri člana uprave Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo.

Javni natječaj objavljen je na službenim internetskim stranicama Ministarstva financija, Ministarstvo financija Republike Hrvatske - Javni natječaj za izbor predsjednika i četiri člana uprave Hrvatske poštanske banke d.d. .

Ova obavijest dostupna je javnosti na internetskim stranicama Banke www.hpb.hr, Zagrebačke burze d.d., u Službenom registru propisanih informacija pri HANFA-i te je objavljena putem HINA-e. 

 

Kontakt:

Hrvatska poštanska banka d.d.

Odjel za korporativne komunikacije: pr@hpb.hr

 

 

 

Napomena o izvoru:

 

Hrvatska poštanska banka d.d.

Jurišićeva 4, HR-10000 Zagreb

tel.:+385 1 4804 652

fax:+385 1 4810 773

mob.br. 091 6072 554

www.hpb.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙