FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Valamar Riviera d.d. - Obavijest o značajnim pravnim poslovima  

 Poreč (Hina OTS) - Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo), obavještava:

Dana 28. veljače 2023. godine nadzorni odbor Društva, bez sudjelovanja predsjednika g. Gustava Wurmböcka (obzirom da se radi o poslovnom odnosu s povezanom osobom), sukladno odredbi članka 263.d i 270. Zakona o trgovačkim društvima i sukladno odredbama internih akata Društva, a u cilju daljnjeg unapređenja poslovanja u Austriji, je dao suglasnost na novi Poslovni plan austrijskog društva Valamar A GmbH (dalje: Valamar A). Novim Poslovnim planom Valamara A predviđene su daljnje investicije za zimsku sezonu 2023. u hotelu Valamar Obertauern, repozicioniranje hotela Marietta u [PLACES] Hotel by Valamar, koncept za moderne putnike u potrazi za slobodom izbora i živopisnim alpskim odmorom, kao i daljnje investicije u hotel Valamar Collection Kesselspitze.  

Nadalje, Društvo je dana 1. ožujka 2023. godine zaključilo Ugovor u odnosu na upravljanje hotelskoturističkim objektima i sadržajima (dalje u tekstu: Ugovor) s društvom Valamar Marietta GmbH sa sjedištem u Klagenfurtu am Wörthersee, Kraβniggstraβe 36/2/12. Ovim Ugovorom Valamar će pružati usluge upravljanja i obavljanja poslovnih aktivnosti u svezi s hotelom Marietta, koji će biti treći hotel pod upravljanjem Društva u Obertauernu u Austriji. Ugovor najvećim dijelom sadržajno prati ostale ugovore o upravljanju koje je Društvo ugovorilo s ostalim društvima u Austriji za hotele Valamar Obertauern i  Valamar Collection Kesselspitze, čime se nastavlja uspješna internacionalizacija poslovanja Društva u Austriji.  

 

 

Napomena o izvoru:


Valamar Riviera d.d. za turizam

Stancija Kaligari 1, 52440 Poreč

Tel: 052/408-002

Fax: 052/451-608

e-mail: info-dionicari@riviera.hr

www.valamar-riviera.com

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙