FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Milijune eura vrijedna rekonstrukcija hotela na poluotoku Raduča u Primoštenu

Primošten (Hina OTS) -  Dugo je iščekivana i odlična vijest za primoštensku zajednicu, da kultni Hotel Zora ide u višemilijunsku rekonstrukciju zahvaljujući novim vlasnicima i investitorima.

Investicija uključuje rekonstrukciju i obnovu postojećih sadržaja Hotela Zora. Cilj projekta je podići kvalitetu smještaja na kategoriju četiri zvjezdice i uspostaviti energetsku učinkovitost kako bi se doprinijelo zaštiti okoliša i ekološkoj svijesti.

 

Vlasnici i investitori uvjereni su da će ovaj doprinos biti koristan kako za zajednicu i općinu Primošten, tako i za širu Šibensko-kninsku županiju te da će imati punu potporu lokalnih vlasti da se projekt završi na vrijeme i u cijelosti.

Hotel Zora će i dalje pružati odlične mogućnosti zapošljavanja te će doprinijeti da Primošten postane atraktivna i konkurentna turistička destinacija.

Zbog rekonstrukcije Hotel Zora ostat će zatvoren za goste u sezoni 2023. godine, a očekuje se da će obnovljeni hotel biti spreman za prihvat gostiju u sezoni 2024. sukladno projektnim rokovima, pod uvjetom da lokalne vlasti odgovore u važećem administrativnom roku u vezi sa zahtjevima za različite dozvole koje ovaj pothvat podrazumijeva.

 

 

 

NAPOMENA O IZVORU:

Primošten d.d.

Raduča 11,

22202 Primošten

OIB: 77587041388

Informacije:

Email: press@primostendd.com

web: https://dalmatie-group.com/

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙