FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Turisthotel d.d. - Prezentacija/Dan otvorenih vrata za dioničare

Zadar (Hina OTS) -  Turisthoteldioničko društvo za ugostiteljstvo i turizam sa sjedištem u Zadru, Obala kneza Branimira 6, OIB: 14049708426, izdaje sljedeće priopćenje:

TURISTHOTEL, dioničko društvo za ugostiteljstvo i turizam sa sjedištem u Zadru, Obala kneza Branimira 6, OIB: 14049708426(u daljnjem tekstu: Društvo), objavljuje da će dana 13. prosinca 2022. godine održati dan otvorenih vrata za dioničare.

Na njemu će se prezentirati bitni sastojci okvirnog Plana kapitalnih ulaganja za razdoblje od 2023. do 2028. godine, koji je prihvaćen od strane Nadzornog odbora. Pod uvjetom kontinuiteta povoljnih okolnosti poslovanja za turističku djelatnost i izostanka značajnih, nepredviđenih poremećaja na tržištu, u gospodarstvu i u okruženju Društvo u nadolazećem petogodišnjem razdoblju planira izgradnju novih, te održavanje postojećih objekata i sadržaja Društva u Turističkom naselju Zaton, kao i u drugim destinacijama u kojima Društvo posluje.

Kako bi se osigurao uspjeh i budući rast Društva, nužno je ulaganje u proizvode, zaposlenike i destinaciju, vodeći brigu o održivom i društveno odgovornom razvoju.

Razvojem i obogaćivanjem turističke ponude i sadržaja, prilagođavamo se aktualnim tržišnim zahtjevima, prvenstveno trendovima i očekivanjima gostiju s ciljem stvaranja ponude i usluga visoke dodane vrijednosti uz naglasak na segment premium ljetovališta i kampiranja. Sukladno tome, te proaktivnom pristupu upravljanju novčanim tokovima i financiranju, pripremljen je petogodišnji plan kapitalnih ulaganja.

Cilj ulaganja je podizanje razine kvalitete usluga i sadržaja, te zadovoljstva gostiju čime bismo postigli i podizanje konkurentnosti naših profitnih centara te povećanje prihoda, ali i stvaranje dodane vrijednosti za dioničare.

Uz već započetu investiciju zabavno - ugostiteljskog centra Kalelarga 4, u sklopu Turističkog naselju Zaton, u iznosu od otprilike 65 milijuna kuna, u planu je i rekonstrukcija preostalih apartmana s 3 na 4 zvjezdice, rekonstruckija ostatka glavne ulice u naselju radnog naziva K2 i K3, Aenona parka s hotelom i eko vilama, te prenamjena gradskog hostela u hotel i izgradnja hotela u Zadru, kao i niz pratećih infrastrukurnih te zabavno-sportskih i ugostiteljskih sadržaja u Turističkom naselju Zaton.

Ukupni iznos planiranih ulaganja je 113 mil EUR-a podijeljen kroz petogodišnje razdoblje.

Napomena o izvoru:

 

Turisthotel d.d.

Obala kneza Branimira 6,

23000 Zadar

Tel: 023 / 205-512

Fax: 023 / 251-064

e-mail: uprava@turisthotel.com.hr

web: www.turisthotel.com.hr

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙