FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konferencija Hine: Održivi razvoj na Mediteranu - uloga medija

ZAGREB, 19. rujna 2022. (Hina) -Hina priprema konferenciju koja će se održati u Dubrovniku, a kojoj je cilj promicanje održivosti, društveno odgovornog poslovanja i zaštite okoliša na području Mediterana.

Konferencija pod nazivom „Održivi razvoj na Mediteranu – uloga medija“, koja će u organizaciji Hine održati 11. listopada 2022. u Dubrovniku, okupit će direktore i čelne ljude novinskih agencija mediteranskih zemalja, koje su članice AMAN-a, udruženja novinskih agencija Mediterana.

Konferenciji će nazočiti i stručnjaci s područja održivog poslovanja, razvoja, komunikacija, ekologije, te predstavnici medija koji prepoznaju značaj ovih tema.

Osnovni cilj konferencije je promicanje održivosti, društveno odgovornog poslovanja i zaštite okoliša, posebice na području Mediterana, koji još uvijek obiluje bogatim prirodnim resursima i predstavlja jedno od najznačajnijih turističkih područja.

Središnji panel konferencije bavit će se postignućima i izazovima u području održivosti i sinergijom društveno odgovornih tvrtki i medija.

Predviđeno je i predstavljanje novog portala Hine – Zelena Hrvatska i iskustava Hine tijekom EU projekta Zeleni plan za Mediteran.

Vijesti s konferencije objavit će se u Hininim servisima, ali i servisima vijesti svih zemalja sudionica.

Konferencija „Održivi razvoj na Mediteranu- uloga medija“, prilika je i za razmjenu svih iskustava koji mogu doprinijeti dodatnom promicanju održivosti, odgovornog poslovanja i ekološke svijesti.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙