FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: KLM od 14. do 28.rujna nudi snižene zrakoplovne karte iz Zagreba za velik broj odredišta

Zagreb (Hina OTS) - Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines odlučila obradovati putnike iz Hrvatske. Naime, KLM je pokrenuo „Dream Deals“ promotivnu kampanju koja putnicima iz Zagreba nudi snižene cijene za povratne karte na velik broj odredišta diljem svijeta.

Počinje KLM-ova Dream Deals promocija za putovanja do 31. ožujka 2023. godine

Snižene su cijene karata za dugolinijska odredišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i na Karibima. Među odredištima na promociji nalaze se velike metropole poput New Yorka, Miamija, Chicaga i San Francisca, ali i egzotična odredišta kao što su Aruba, Curacao, Bonaire , Saint Maarten.

Ako ste oduvijek željeli posjetiti neko daleko ili egzotično odredište, ali su planirani troškovi za odmor bili previsoki za vaš putni budžet, sada je prilika da kupite povoljnije karte. Nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines savjetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vrijeme, odnosno nekoliko mjeseci unaprijed, kupuju zrakoplovne karte kada su na promociji i da tako uštede dobar dio novca.

KLM Dream Deals promotivna kampanja traje od 14. do 28. rujna 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine.


Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktualnoj promociji možete pronaći na https://dream.klm.com/HR_EN


 

O nama - KLM Royal Dutch Airlines 

Više od jednog stoljeća KLM je pionir u zrakoplovnoj industriji. KLM je najstariji zračni prijevoznik koji još uvijek posluje pod svojim izvornim imenom i ima za cilj biti vodeći europski prijevoznik u usmjerenosti prema klijentima, učinkovitosti i održivosti. Mreža KLM-a povezuje Nizozemsku sa svim ključnim svjetskim gospodarskim regijama i snažan je motor koji pokreće nizozemsko gospodarstvo. KLM Royal Dutch Airlines dio je Air France-KLM grupe. KLM je također član globalnog saveza SkyTeam, koji ima 19 zračnih prijevoznika članica. Za više informacija o KLM-u posjetite KLM.comKLM NewsroomFacebookInstagramLinkedIn ili Twitter

 

 

Kontakt za medije u Hrvatskoj

Ivana Radić, PR Manager,

Present communications d.o.o.,

tel: +385 91 923 77 01

ivana@presentcommunication.com

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙