FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Ilirija d.d. - Obavijest o javnoj objavi dokumenta "Stečena prava i legitimna očekivanja..."

Biograd na Moru (Hina OTS) - Ilirija d.d. za turizam i ugostiteljstvo iz Biograda na Moru, Tina Ujevića 7, OIB:05951496767, izdaje slijedeće priopćenje:

Društvo ILIRIJA d.d., Tina Ujević 7, Biograd na Moru dostavlja obavijest o javnoj objavi dokumenta Stečena prava i legitimna očekivanja bivših nositelja prava na korištenje pomorskog dobra s neograničenim trajanjem i trajanjem vremenski ograničenim „dok se obavlja djelatnost“.

Stečena prava i legitimna očekivanja bivših nositelja prava na korištenje pomorskog dobra s neograničenim trajanjem i trajanjem vremenski ograničenim „dok se obavlja djelatnost“  objavljena su na Zagrebačkoj burzi, HANFA-i  i web stranicama kompanije (www.ilirijabiograd.com) u hrvatskoj i engleskoj jezičnoj verziji.

 

U prilogu poveznica na obje jezične verzije:

Stečena prava i legitimna očekivanja bivših nositelja prava na korištenje pomorskog dobra s neograničenim trajanjem i trajanjem vremenski ograničenim „dok se obavlja djelatnost“ 

Acquired rights and legitimate expectations of former holders of the right to use the maritime domain with unlimited duration and duration limited “as long as the business activity is performed”

 

Napomena o izvoru:

ILIRIJA d.d. za ugostiteljstvo i turizam

Tina Ujevića 7, 23 210 Biograd na Moru

Tel: 023/383 165

Fax: 023/383 008

e-mail: jasminak@ilirijabiograd.com

web: www.ilirijabiograd.com

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙