FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Granolio d.d.- Obavijest o sklapanju ugovora za izgradnju fotonaponskih elektrana za vlastitu potrošnju

Zagreb (Hina OTS) - Sukladno Zakonu o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze, Granolio d.d., Zagreb, Budmanijeva 5, OIB:59064993527, MBS: 080111595, društvo upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Društvo) objavljuje:

Društvo je dana 28. ožujka 2022. sklopilo s društvom Enerco Solar d.o.o. ugovor za izgradnju fotonaponskih elektrana za vlastitu potrošnju na lokacijama: mlin Farina u Gornjem Dragancu i mlin Kopanica u Velikoj Kopanici.

Također, Društvo objavljuje da su istovremeno ugovore za izgradnju fotonaponskih elektrana za vlastitu potrošnju s društvom Enerco Solar d.o.o. sklopila i povezana društva: Zdenačka farma d.o.o. i Zdenka-mliječni proizvodi d.o.o. iz Velikih Zdenaca.

Ukupna vrijednost investicije Društva i povezanih društava, temeljem navedenih ugovora i s njima povezanih ugovora neophodnih za realizaciju investicije (nadzor, projektiranje, rekonstrukcija objekata i dr.), iznosi - 31,19 milijuna kuna, a financirati će se dijelom iz potpora za korištenje obnovljivih izvora energije iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, dijelom kroz poslovnu suradnju s društvom HEP-ESCO d.o.o. i iz vlastitih sredstava.

Ova obavijest dostavljena je Službenom registru propisanih informacija Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga – HANFA, Zagrebačkoj burzi, Hrvatskoj izvještajnoj novinskoj agenciji – HinaOTS-u,  a dostupna je i na internetskim stranicama Društva www.granolio.hr.

 

Napomena o izvoru:

Granolio d.d.

Budmanijeva 5

10000 Zagreb

tel.      +385 1 6320 216

mob.  +385 98 479 413

mail.   vkalcic@granolio.hr

www.granolio.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙