FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Slatinska banka d.d. - Glavna skupština i donesene odluke

Slatina  (Hina OTS) - Slatinska banka d.d., Vladimira Nazora 2, Slatina, OIB: 42252496579 izdala je sljedeće priopćenje:

Slatinska banka d.d. (dalje u tekstu: Banka) obavještava da je danas, 28.03.2022. godine održana Glavna skupština Banke u sjedištu Banke u Slatini.

Također obavještavamo da je Glavna skupština usvojila i donijela sve odluke i akte po svim točkama dnevnog reda upravo onako kako su one bile predložene od strane Uprave i Nadzornog odbora i objavljene u Pozivu za Glavnu skupštinu objavljenom na internetskim stranicama sudskog registra, na internetskoj stranici Zagrebačke burze, u Službenom registru propisanih informacija (HANFA), na internetskoj stranici Banke te je dostavljena HINA-i radi objave i to:

  • Donesena Odluka o brisanju djelatnosti;

  • Donesena Odluka o izmjeni Statuta

  • Donesena Oduka o primjerenosti kandidata za članove Nadzornog odbora Banke i kolektivnoj primjerenosti i o izboru članova Nadzornog odbora Banke;

  • Donesena Odluka o davanju ovlaštenja Upravi Banke za stjecanje i raspolaganje vlastitim dionicama

Ova informacija dostupna je javnosti na internetskoj stranici Banke, na internetskoj stranici Zagrebačke burze, u Službenom registru propisanih informacija (HANFA), te je dostavljena HINA-i radi objave.

 

 

NAPOMENA O IZVORU:

Slatinska banka d.d.

V. Nazora 2, Slatina

Tel:+385 (0) 1 6470 621

M: +385 (0) 99 3661 385

E:  istritof@slatinska-banka.hr

W: www.slatinska-banka.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙