FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Valamar Riviera d.d. - Obavijest o utjecaju rusko-ukrajinske krize

Poreč (Hina OTS) - Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo), sukladno članku 133. Pravila Zagrebačke burze d.d. objavljuje:

Valamar Riviera d.d. obavještava investicijsku javnost da rusko-ukrajinska kriza trenutno nema značajnijeg utjecaja na poslovanje Društva i Grupe.

Emitivno rusko i ukrajinsko tržište čine najviše do 2% prometa Društva i Grupe te se očekuje da bi se njihov izostanak mogao nadoknaditi s drugih emitivnih tržišta iako u trenutnim prevladavajućim okolnostima neizvjesnosti nije moguće predvidjeti sve potencijalne utjecaje krize na poslovanje, makroekonomske i političke čimbenike.

Društvo posebno ističe kako pomno prati tijek rusko-ukrajinske krize i kontinuirano procjenjuje moguće utjecaje na poslovanje.

Također ističe kako se izneseni zaključci temelje na trenutno dostupnim činjenicama, saznanjima i okolnostima te procjenama s tim u svezi.

Valamar će sve relevantne značajne informacije koje bi se ticale utjecaja rusko-ukrajinske krize na temeljne čimbenike, izglede ili financijsku stabilnost objaviti u skladu s relevantnim propisima.

 

Napomena o izvoru;

 

Valamar Riviera dioničko društvo za turizam

Stancija Kaligari 1,

52440 Poreč

052/408-002 – tel.

052/451-608 – fax.

e-mail za informacije dioničarima

info-dionicari@riviera.hr

www.valamar-riviera.com

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙