FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadarska županija: U dva dana potvrđeno 408 novih slučajeva covida

ZADAR, 6. veljače 2022. (Hina) - U Zadarskoj su županiji u petak i subotu testirana 434 uzorka, a 408 bilo ih je pozitivno na koronavirus, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer Civilne zaštite.

U Zadarskoj su županiji u petak i subotu testirana 434 uzorka, a 408 bilo ih je pozitivno na koronavirus, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer Civilne zaštite.

Pod aktivnim je nadzorom 2087 stanovnika, od covida-19 oporavilo se 36 osoba, a ukupno su aktivna 1832 slučaja.

U Općoj bolnici Zadar na covid odjelima hospitalizirana su 43 oboljela, od kojih je petero na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 16 pacijenata zaraženih koronavirusom.

Novooboljelih je 233 u Zadru, 28 u Sukošanu, 17 u Benkovcu, po 13 u Biogradu i Pakoštanima, 12 u Bibinjama, devetero u Sv. Filipu i Jakovu, osmero u Ninu po sedmero u Kalima, Obrovcu i Ražancu.

Po šest osoba novozaraženo je U Pašmanu, Poličniku i Zemuniku Donjem, po pet u Privlaci i Škabrnji, po četiri u Preku i Vrsima, po tri u Galovcu i Viru, po dvije osobe u Gračacu, Pagu, Posedarju i Tkonu te po jedna u Lišanima Ostrovičkim, Novigradu, Polači i Starigradu.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙