FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Međimurskoj županiji 620 novih slučajeva zaraze, umrlo dvoje 90-godišnjaka

ČAKOVEC, 29. siječnja 2022. (Hina) - U Međimurskoj županiji evidentirano je 620 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata od posljedica covida umrlo je dvoje 90-godišnjaka, priopćio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, obrađeno je 938 uzoraka, od čega je evidentirano 620 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, što je 66 posto pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 444 osobe, a broj pozitivnih na današnji dan je 3.859.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 53 pacijenata pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je 13, a otpušteno devet pacijenta, dok je sedmero pacijenata na invazivnoj respiraciji. Preminuli su žena i muškarac, oboje stari 90 godina.

Građani se i dalje mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec, a za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

Danas je cijepljenje organizirano na cijepnom punktu u trijaži Županijske bolnice Čakovec i u županijskom Zavodu za javno zdravstvo, a traje do 13.30 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙