FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brodsko-posavska županija 13, Požeško-slavonska 19 novozaraženih

SLAVONSKI BROD, 2. studenoga 2021. (Hina) - Na području Brodsko-posavske županije u protekla 24 sata potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćio je u utorak županijski Stožeri civilne zaštite.

 

Na bolničkom liječenju je ukupno 50 osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih je pet na respiratoru. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćene su 554 osobe.

U Požeško-slavonskoj županiji u protekla 24 sata zabilježeno je 19 novozaraženih osoba koronavirusom, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

Od covida-19 u toj je županiji u ovom trenutku ukupno 474 oboljelih osoba, od kojih su 15 na bolničkom liječenju. Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 480 osoba.

Na području Požeško-slavonske županije je prema uputi Ministarstva zdravstva ponovno uspostavljena COVID ambulanta.

Izdvojena ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom radi od danas na 1. katu Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, u Ulici Matije Gupca 10 u Požegi. Ambulanta radi od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati. Kontakt telefon ambulante je 034/311-915.

Prema podacima županijskog Stožera civilne zaštite, testiranja se i dalje provode i u ostalim ustanovama koje su do sada provodile testiranja na koronavirus: Opća županijska bolnica Požega, Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana, Medicinsko-biokemijski laboratorij Ljerka Sablek, te u Domu zdravlja Požeško-slavonske županije.

Brzi antigenski testovi provode se u Zavodu za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙