FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Končar – Elektroindustrija d.d. - Obavijest o promjenama unutar društva Grupe Končar

Zagreb (HinaOTS) - KONČAR - Elektroindustrija d.d. iz Zagreba, MB 3282635 (dalje Društvo) temeljem članka 496. Zakona o tržištu kapitala dana izdaje slijedeće priopćenje:

Končar – Elektroindustrija d.d. Zagreb kao izdavatelj čiji su vrijednosni papiri uvršteni na Službeno tržište Zagrebačke burze objavljuje promjenu koja će se temeljem odluka Uprave i Nadzornog odbora Končar – Elektroindustrije d.d. realizirati unutar društva Grupe Končar.

Skupština društva s ograničenom odgovornošću Končar – Aparati i postrojenja d.o.o. za proizvodnju jednoglasno je donijela Odluku o smanjenju temeljnog kapitala i nominalne vrijednosti poslovnog udjela radi isplate članu Društva. Temeljni kapital Društva smanjen je sa 165.532.200,00 kuna za 50.000.000,00 kuna na 115.532.200,00 kuna.

Društvo Končar – Aparati i postrojenja d.o.o. je na stranicama sudskog registra objavila poziv svim vjerovnicima da je spremno na njihov zahtjev podmiriti tražbine koje postoje prema Društvu na dan posljednje objave nakane da se smanji temeljni kapital odnosno dati osiguranje da će tražbine biti podmirene. Smatra se kako su vjerovnici Društva koji se Društvu ne prijave u roku od tri mjeseca od dana objave nakane smanjenja temeljnog kapitala, suglasni s time da se smanji temeljni kapital Društva.

Obavijest je objavljena na webu Društva www.koncar.hr na stranici „investitori“, na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d., dostavljena su Službenom registru propisanih informacija i Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

 

Napomena o izvoru:

Končar – Elektroindustrija d.d..

Fallerovo šetalište 22, 10000 Zagreb

Telefon:  +385 01 3667 166

Fax.:+385 01 3667 196

e-mail: filipcic@koncar.hr

web: https://www.koncar.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙