FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri osmero novozaraženih, Stožer poziva na cijepljenje bez najave

PULA, 21. kolovoza 2021. (Hina) - Na području Istarske županije u protekla 24 sata potvrđeno je osam novooboljelih osoba od covida-19, priopćio je u subotu Županijski stožer civilne zaštite i pozvao građane na cijepljenje bez prethodne najave.

"Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 293 uzoraka briseva na COVID-19 te je potvrđeno osam novozaraženih osoba s našeg područja", naveli su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Od jučer se oporavilo pet osoba.

U mjerama samoizolacije nalazi se 449 osoba dok je u u pulskoj Općoj bolnici, na Odjelu za infektologiju, na liječenju 14 osoba. 

Iz Stožera su pozvali sve zainteresirane odrasle osobe, koje se nisu cijepile protiv Covida-19, da pristupe cijepljenju bez zakazanog  termina. Cijepiti se bez zakazanog termina građani mogu od 23.  do 29. kolovoza u svim gradovima u županiji kao i u Medulinu, Kanfanaru i Žminju.

Napominju kako se cijepiti mogu samo osobe koje do sada nisu cijepljene, a na cijepljenje je potrebno donijeti osobnu iskaznicu / putovnicu i iskaznicu zdravstvenog osiguranja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙