FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždinska županija: Dvije novooboljele osobe od covida-19

ZAGREB, 24. srpnja 2021. (Hina) - Dva nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su u protekla 24 sata u Varaždinskoj županiji gdje je prvom dozom cjepiva cijepljeno 52,3 posto odrasloga stanovništva, izvijestio je u subotu Županijski stožer civilne zaštite.

U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 150 osoba od kojih je dvoje pozitivno na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe, a na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su dvije osobe s težom kliničkom slikom.

S datumom 22. srpnja, gledajući odraslo stanovništvo, prvom je dozom cijepljeno 52,3 posto stanovništva, a s cijepljenjem je završilo 43 posto odrasloga stanovništava.

Utrošene su 71.952 prve doze cjepiva, te 58.717 u cijepljenju drugom dozom. Ukupno je na području županije utrošeno 130.669 doza cjepiva kojima je cijepljeno odraslo stanovništvo.

Danas od 8 do 18 sati cijepljenje u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu bit će samo za naručene građane drugom dozom Pfizera, koji su prvom dozom cijepljeni 11. lipnja.

Tijekom idućega tjedna - u srijedu, 28. srpnja, prvom dozom cjepiva Pfizer cijepit će se od 8 do 14 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu, a mogu bez najave i narudžbe doći svi koji se žele cijepiti prvi put.

U četvrtak, 29. srpnja, od 8 do 18 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu na redu će biti cijepljenje isključivo drugom dozom AstraZenece za osobe cijepljenje prvom dozom 6. svibnja, a u subotu, 31. srpnja, u sportskoj gradskoj novoj dvorani u Ludbregu na redu je cijepljenje za sve zainteresirane građane prvom dozom Pfizera te drugom dozom AstraZenece za one prvi puta cijepljene 8. svibnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙