FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu 10 novozaraženih koronavirusom

ZAGREB, 24. lipnja 2021. (Hina) - Prema podacima HZJZ-a u Gradu Zagrebu je u protekla 24 sata 10 novooboljelih od covida-19, a od jučer je oporavljeno 14 osoba, priopćio je u četvrtak Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ)„Dr. Andrija Štampar“.

U protekla 24 sata u Službi za kliničku mikrobiologiju NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ obrađeno je 498 uzoraka, od kojih je sedam nalaza bilo pozitivno. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali sedam novooboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 19 osoba.  

Od sedam obrađenih pozitivnih osoba, dvije su za sada negativne epidemiološke anamneze, a pet su kontakt Covid pozitivnih osoba.

U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba u protekla 24 sata nije bilo novooboljelih korisnika niti djelatnika.

Tijekom proteklog dana nije bilo pozitivnih nalaza testova na SARS CoV-2 učenika niti nastavnika osnovnih i srednjih škola.  

U Karanteni Grada Zagreba ne nalazi se niti jedna osoba.

Zaključno, trenutno su u gradu Zagrebu 58 aktivnih slučajeva covid infekcije.

Tijekom jučerašnjog dana na punktovima za masovno cijepljenje cijepljeno je 6.297 osoba, naveli su iz NZJZ „Dr. Andrija Štampar".

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙