FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brodsko-posavska tri i Požeško-slavonska županija bez novooboljelih

SLAVONSKI BROD/POŽEGA, 19. lipnja 2021. (Hina) - U Brodsko-posavskoj županiji u subotu su tri novooboljele osobe od covida-19, a u susjednoj Požeško-slavonskoj u protekla 24 sata nije utvrđen ni jedan slučaj zaraze novim koronavirusom.

 

 

U Brodsko-posavske županiji je na bolničkom liječenju devet osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih jedna osoba pri liječenju treba potporu respiratora. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćeno je 166 osoba, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

U subotu nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom u Požeško-slavonskoj županiji. Stožer civilne zaštite izvijestio je o sedam osoba koje se još liječe od zaraze, među kojima su tri osobe na bolničkom liječenju.

Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćena je 61 osoba.

 

 

 

 

 

Brodsko-posavska tri i Požeško-slavonska županija bez novooboljelih

 

SLAVONSKI BROD/POŽEGA – Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije u subotu je izvijestio o tri nova slučaja zaraze koronavirusom. U ovoj županiji na bolničkom liječenju je devet osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih jedna osoba pri liječenju treba potporu respiratora. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćeno je 166 osoba.

 

 

U subotu nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom u Požeško-slavonskoj županiji. Stožer civilne zaštite izvijestio je o sedam osoba koje se još liječe od zaraze, među kojima su tri osobe na bolničkom liječenju. Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćena je 61 osoba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙