FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Hrvatski Telekom d.d. - Kvalifikacija za postupak javne dražbe za dodjelu radio frekvencijskog spektra

Zagreb (HinaOTS) - Hrvatski Telekom d.d., Radnička cesta 21, Zagreb, MB: 01414887, OIB: 81793146560, objavljuje kako slijedi:

Hrvatski Telekom se uspješno kvalificirao za sudjelovanje u postupku javne dražbe za dodjelu dozvola za uporabu radio frekvencijskog spektra

Hrvatski Telekom (Reuters: HT.ZA; Bloomberg: HT CZ), vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, objavljuje da je HAKOM (Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti) utvrdio da Hrvatski Telekom ispunjava sve uvjete za sudjelovanjem u postupku javne dražbe te se kvalificirao za sudjelovanje u nadmetanju u postupku javne dražbe.

HAKOM je 27. svibnja 2021. pokrenuo postupak javne dražbe za izdavanje dozvola za uporabu RF spektra u frekvencijskim pojasevima 700 MHz, 3600 MHz i 26 GHz, za mreže pokretnih komunikacija pete generacije (5G) na području Republike Hrvatske.

Samo kvalificiranim podnositeljima zahtjeva omogućeno je sudjelovanje u postupku nadmetanja te oni postaju ponuđači u postupku nadmetanja.

Sam postupak nadmetanja treba započeti 12. srpnja, a odluka o odabiru jednog ili više ponuđača i izdavanje dozvola za uporabu RF spektra očekuje se do kraja kolovoza 2021.
 
Kontakt
Hrvatski Telekom, Odnosi s investitorima
Marina Bengez Sedmak               00 385 1 491 1080
Tomislav Bajić, CFA                      00 385 1 491 1114
E-mail                                           ir@t.ht.hr
Web-stranica                                www.t.ht.hr/investitori
 
O Hrvatskom Telekomu
Hrvatski Telekom (HT) vodeći je pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, a kroz svoje Poslovne jedinice za privatne i poslovne korisnike pruža usluge za 0,7 milijuna korisnika u fiksnoj mreži, 2,3 milijuna korisnika u mobilnoj mreži i 0,7 milijuna širokopojasnih pristupnih linija.
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙