FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Varaždinskoj županiji dva nova slučaja zaraze

VARAŽDIN, 15. lipnja 2021. (Hina) - Dva nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su u Varaždinskoj županiji, a u protekla 24 sata umrle su dvije covid pozitivne osobe, priopćili su u utorak iz županijskog Stožera civilne zaštite.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 45 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je pet na respiratoru u jedinici intenzivnog liječenja. Oporavilo se 18 osoba pa je u Varaždinskoj županiji sada 76 aktivnih slučajeva.

Iz Stožera su podsjetili da županijski Zavod za javno zdravstvo ovoga tjedna, od utorka do četvrtka, organizira cijepljenje građana na punktu u Gospodarskoj školi u Varaždinu i to u utorak i srijedu drugom dozom Pfizera, a u četvrtak cjepivom Moderna za pozvane putem platforme cijepise.zdravlje.hr te e-naručivanjem putem izabranih liječnika, kao i za sve ostale koji se žele cijepiti bez prethodnog naručivanja.

U petak, 18. lipnja, cijepljenje drugom dozom Pfizera obavljat će se u dvorani Osnovne škole Ludbreg, dok će u subotu, 19. lipnja, cijepljenje ponovo biti organizirano u varaždinskoj Gospodarskoj školi cjepivom AstraZenece, bez prethodne narudžbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙