FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brodsko-posavska i Požeško-slavonska županija bez novooboljelih

SLAVONSKI BROD/POŽEGA, 8. lipnja 2021. (Hina) - Stožeri civilne zaštite Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije u utorak su izvijestili da nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U ovoj županiji na bolničkom liječenju su 32 osobe, od kojih pet osoba pri liječenju treba potporu respiratora. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćeno je 316 osoba.

Sožer Civilne zaštite Brodsko-posavske županije u utorak je uputio i javni poziv punoljetnim osobama s područja koje gravitira Novoj Gradiškičiniti da u petak 11. lipnja između 15 i 18 sati dođu u novogradišku bolnicu radi cijepljenja.

Zainteresirani za cijepljenje moraju ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu. Cijepiti se mogu samo osiguranici HZZO-a s važećom iskaznicom zdravstvenog osiguranja. Osobe koje su preboljele koronavirus mogu se cijepiti najranije tri mjeseca od preboljenja.

Iz stožera podsjećaju da će u ovom terminu cjepivo tvrtke Pfizer primati samo osobe koje primaju prvu dozu. Osobe koje budu cijepljene u petak po drugu dozu dolaze 3. srpnja (subota).

U utorak novih slučajeva zaraze koronavirusom nije bilo ni u Požeško-slavonskoj županiji. Stožer civilne zaštite izvijestio je o 18 osoba koje se još liječeod zaraze, među kojima su četiri osobe n bolničkom liječenju. Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 100 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙