FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Požeško-slavonskoj županiji troje, u Brodsko-posavskoj bez novooboljelih

POŽEGA/SLAVONSKI BROD, 5. lipnja 2021. (Hina) - Na području Požeško-slavonske županije Stožer civilne zaštite u subotu je registrirao tri nova slučaja zaraze koronavirusom.

U toj županiji trenutno je ukupno 24-oro oboljelih od covida-19 osoba. Među oboljelima četiri osobe su na bolničkom liječenju.

Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 143 osoba.

Brodsko-posavska županija bez novozaraženih

Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije u subotu je izvijestio da u toj županiji nema novooboljelih od covida-19.

Na bolničkom liječenju je 29 osoba, od kojih je šest na respiratoru. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćeno je 268 osoba.

Poziv za cijepljenje

Županijski Stožer civilne zaštite u subotu je uputio i javni poziv svim punoljetnim osobama s područja koje gravitira Slavonskom Brodu da mogu pristupiti cijepljenju protiv koronavirusa.

Cijepljenje će biti organizirano u srijedu, 9. lipnja (druga doza je 5. srpnja u isto vrijeme kada i prva doza) te petak 11. lipnja (druga doza je 10. srpnja u isto vrijeme kada i prva doza).

Mjesto cijepljenja je teniska dvorana kod Srednje škole M.A. Reljlković (poljoprivredna) od 8,00 do 13,00 sati, a na tom će mjestu građani primiti i drugu dozu.

Svi koji dolaze na prvo cijepljenje primit će cjepivo tvrtke Pfizer. Građani sa sobom trebaju ponijeti zdravstvenu iskaznicu. Cijepljenju mogu pristupiti samo osobe koje imaju boravište ili prebivalište u Brodsko-posavskoj županiji i koje imaju hrvatsku zdravstvenu iskaznicu, naveli su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙