FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 13 novozaraženih, umrla jedna žena

DUBROVNIK, 22. svibnja 2021. (Hina) -  U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je trinaest novih slučajeva zaraze koronavirusom, od kojih su  četiri utvrđeni brzim antigenskim testom, jedna osoba je umrla, a oporavilo ih se se 15, izvijestio je u subotu Županijski stožer civilne zaštite.

Zaraženo je pet osoba iz Dubrovnika, po jedna iz Konavala, Korčule, Opuzena, Ploča, Vele Luke i Župe dubrovačke te dvije koje nemaju prebivalište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Na koronavirus pozitivna su dvojica muškaraca i 11 žena, a od ukupnoga broja novozaraženih sedam ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Oporavilo se 15 osoba, od kojih šest iz Metkovića, četiri iz Ploča, tri iz Dubrovnika te po jedna iz Slivnog i Župe dubrovačke.

Umrla je žena iz Dubrovnika rođena 1933. godine. U dubrovačkoj bolnici hospitalizirano je 17 osoba pozitivnih na koronavirus. Dva pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i na invazivnoj su ventilaciji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 396 uzoraka, a od početka pandemije ukupno 72.154. U samoizolaciji je 297 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri kršenja te mjere, sve na granici, što je ukupno 737 od početka pandemije.

Županijski stožer civilne zaštite apelira na građane da se drže svih uputa i mjera Nacionalnoga stožera civilne zaštite.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙