FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Troje umrlih i 26 novopozitivnih u Osječko-baranjskoj županiji

OSIJEK, 22. svibnja 2021. (Hina) -  U zadnja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i županijskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo obrađeno je 212 uzoraka od kojih je 26 bilo pozitivno na koronavirus, a umrle  su tri osobe, izvijestio je u subotu osječko-baranjski Stožer civilne zaštite.

Kako navode, šest novopozitivnih imaju prebivalište na području Osijeka, a na području Đakova, Našica, Kneževih Vinograda, Popovca i Strizivojne po dvije. S područja Belog Manastira, Belišća, Bilja, Donjeg Miholjca, Čepina, Erduta,Feričanaca, Valpova, Podgorača i Petlovca je po jedna novopozitivna osoba.

Na bolničkom liječenju je 74 osoba, njih 51 liječi se u KBC-u, od kojih je devet na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 23 pacijenta. Umrle su tri osobepozitivne na koronavirus u dobi od 67 do 81 godine.

Stožer je priopćio da su na području Osječko-baranjske županije trenutačno u samoizolaciji 803 osobe.

Policijski službenici proveli su 11 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili su kršenje propisanih mjera na graničnim prijelazima za tri strana državljana koji su prekršili rok za tranzit od 12 sati. Obavili su i 131 nadzor ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenje mjera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙